Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Ihanan suklainen manteli-biscotti marjojen kera on ylellinen jälkiruoka, joka sopii täydellisesti kruunaamaan illan herkkuaterian.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Ihanan suklainen manteli-biscotti marjojen kera on ylellinen jälkiruoka, joka sopii täydellisesti kruunaamaan illan herkkuaterian.

Annoslukumäärä
  • 150 g maitosuklaata
  • 1 dl Arla kuohukermaa

Manteli-biscotti

  • 2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 3 dl manteleita

Marjat

  • 1 dl vadelmia
  • ½ dl mustikoita
  • 2 dl punaherukoita
  • merisuolahiutaleita
  • sitruunamelissaa koristeeksi

Ohjeet

Aloita tekemällä manteli-biscotti. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa sokeri, munat ja keltuainen. Lisää joukkoon loput ainekset. Lusikoi taikina kahdeksi pitkäksi pötköksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa pötköt noin 2 cm paksuiksi viipaleiksi ja laita takaisin pellille leikkauspuoli ylöspäin. Vähennä uunin lämpöä 125 asteeseen ja paista vielä noin 30 minuuttia. Paloittele suklaa. Kiehauta kerma ja sekoita joukkoon suklaa. Kuumenna kunnes sulkaa sulaa. Levitä suklaata 4 laakealle lautaselle ja anna seistä noin 30 minuuttia. Lusikoi marjat suklaan päälle. Hienonna 2-3 biscottia ja ripottele päälle. Koristele hieman suolahiutaleilla ja sitruunamelissalla.