Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata - onko oivallisempaa yhdistelmää. Ihana suklainen manteli-biscotti sopii kruunaamaan vaikkapa illan herkkuaterian.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Manteli-biscotti

  • 2 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 3 dl manteleita

Suklaakastike

  • 150 g maitosuklaata
  • 1 dl Arla kuohukermaa

Marjat

  • 1 dl vadelmia
  • ½ dl mustikoita
  • 2 dl punaherukoita
  • merisuolahiutaleita
  • sitruunamelissaa koristeeksi

Tee näin:

Tee näin:

Manteli-biscotti

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa sokeri, munat ja keltuainen. Lisää joukkoon loput ainekset. Lusikoi taikina kahdeksi pitkäksi pötköksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa pötköt noin 2 cm paksuiksi viipaleiksi ja laita takaisin pellille leikkauspuoli ylöspäin. Vähennä uunin lämpöä 125 asteeseen ja paista vielä noin 30 minuuttia.

Suklaakastike ja kokoaminen

Paloittele suklaa. Kiehauta kerma ja sekoita joukkoon suklaa. Kuumenna kunnes sulkaa sulaa. Levitä suklaata 4 laakealle lautaselle ja anna seistä noin 30 minuuttia. Lusikoi marjat suklaan päälle. Hienonna 2-3 biscottia ja ripottele päälle. Koristele hieman suolahiutaleilla ja sitruunamelissalla.