Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata

Manteli-biscotti, marjoja ja maitosuklaata - onko oivallisempaa yhdistelmää. Ihana suklainen manteli-biscotti sopii kruunaamaan vaikkapa illan herkkuaterian.

Tee näin:

Manteli-biscotti
  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa sokeri, munat ja keltuainen. Lisää joukkoon loput ainekset. Lusikoi taikina kahdeksi pitkäksi pötköksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa pötköt noin 2 cm paksuiksi viipaleiksi ja laita takaisin pellille leikkauspuoli ylöspäin. Vähennä uunin lämpöä 125 asteeseen ja paista vielä noin 30 minuuttia.
Suklaakastike ja kokoaminen
  • Paloittele suklaa. Kiehauta kerma ja sekoita joukkoon suklaa. Kuumenna kunnes sulkaa sulaa. Levitä suklaata 4 laakealle lautaselle ja anna seistä noin 30 minuuttia. Lusikoi marjat suklaan päälle. Hienonna 2-3 biscottia ja ripottele päälle. Koristele hieman suolahiutaleilla ja sitruunamelissalla.
Valmis!

Ainekset

Manteli-biscotti
Sokeria
2 dl
Kananmunia
2
Kananmunan keltuainen
1
Sitruunan kuorta raastettuna
1 tl
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhe
½ tl
Manteleita
3 dl
Suklaakastike
Maitosuklaata
150 g
1 dl
Marjat
Vadelma
1 dl
Mustikkat
½ dl
Punaherukka
2 dl
Merisuolaa
Sitruunamelissaa koristeeksi
Lisää herkullisia ideoita