Maitosuklaamousse ja vadelmia

Maitosuklaamousse ja vadelmia

Ylellinen maitosuklaamousse koristeltuna suklaaleivoksen paloilla ja raikkailla vadelmilla on täydellisesti juhliin sopiva jälkiruoka!
https://www.arla.fi/reseptit/maitosuklaamousse-ja-vadelmia/

Tee näin:

  • Riko suklaa paloiksi ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa keltuaiset ja sokeri ja sekoita joukkoon suklaa voimakkaasti sekoittaen. Vatkaa kerma ja sekoita suklaataikinaan. Kaada taikina yksittäisiin muotteihin. Anna seistä jääkaapissa vähintään 1 tunti. Jaa suklaaleivokset paloiksi ja ripottele moussen päälle. Päällystä vadelmilla.
Valmis!

Ainekset

Maitosuklaata
150 g
Kananmunan keltuaisia
2
Hienosokeria
1 rkl
2 dl
Suklaaleivosta
2
Vadelmia
1 dl