Mansikka-raparperipaistos

Mansikka-raparperipaistos

Mansikka-raparperipaistos on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.
Arvioi (11)

Minun arvosanani

Mansikka-raparperipaistos

Mansikka-raparperipaistos on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.

Annoslukumäärä

Täyte

  • 3- 4 raparperin vartta
  • ½ l mansikoita
  • ¾ dl sokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • ½ tl jauhettua inkivääriä tai
  • 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna

Ohjeet

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet ja sokeri kulhossa. Lisää paloiteltu voi ja sekoita murutaikinaksi. Puhdista ja paloittele raparperi noin 2 cm:n paloiksi. Laita raparperipalaset ja mansikat uunivuokaan kerroksittain. Sekoita sokeri, perunajauhot ja inkivääri, ja ripottele seos vuokaan. Kaada päällimmäiseksi murutaikina. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.

Suositellut tuotteet