Mansikka-jälkiruoka

Mansikka-jälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

1 tunti

Suussasulava mansikka-jälkiruoka syntyy käden käänteessä makeista mansikoista, valkosuklaakermavaahdosta ja hitusesta chiliä. Oletko jo kokeillut?

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g mansikoita
  • 1 punainen chili
  • 1 limen mehu ja hedelmäliha
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  • paahdettuja kookoslastuja

Valkosuklaakermavaahto

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita mansikka-jälkiruoan valmistaminen pilkkomalla valkosuklaa pieniksi paloiksi. Kiehauta kerma kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää valkosuklaan palat kerman sekaan. Sekoita, kunnes valkosuklaan palat ovat kokonaan sulaneet kerman joukkoon. Kaada valkosuklaakerma kulhoon ja anna jäähtyä kokonaan jääkaapissa.
2. Huuhtele ja leikkaa mansikat paloiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili. Sekoita mansikat, chili ja limen mehu sekä hedelmäliha keskenään kulhossa.
3. Säästä osa mintunlehdistä koristeluun ja hienonna loput saksilla tai veitsellä karkeaksi silpuksi. Sekoita minttu mansikka-chili-limeseoksen joukkoon.
4. Vatkaa valkosuklaakerma kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto kreikkalaisen jogurtin kanssa.
5. Kokoa mansikka-jälkiruoka laittamalla lasin pohjalle ensin kerros valkosuklaakermavaahtoa, sitten kerros mansikkaseosta ja lopuksi vielä kerros valkosuklaakermavaahtoa.
6. Koristele mansikka-jälkiruoka lopuksi mintunlehdillä ja paahdetuilla kookoslastuilla. Herkullinen mansikka-jälkiruoka on valmis nautittavaksi!

Katso myös nämä