Mangokanaa

Mangokanaa

Valitse mango huolellisesti. Sen on oltava riittävän kypsä, jotta maku olisi oikea.

Tee näin:

  • Ruskista kananpaloja voissa pannulla. Siirrä ne pataan. Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Lisää se pataan. Lisää vesi, liemikuutio ja soija. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia. Silppua purjosipuli karkeaksi. Sekoita purjosipuli, crème fraîche ja mangochutney. Anna muhennoksen keittyä noin 5 minuuttia. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä. Leikkaa liha paloiksi ja sekoita muhennokseen. Tarjoiluehdotus: Tarjoa keitetyn riisin ja mangochutneyn kanssa.
Valmis!
Vinkki

Punainen chili voidaan korvata sambal oelekilla (½ tl punaista chiliä = 1 tl sambal oelekia).

Ainekset

Broileri paloina
1 kg
Punainen chili
½
Vettä
1 dl
Kanaliemikuutio
1
Kiinalaista soijakastiketta
1 rkl
Purjo
1
2 dl
Mangochutneyta
2 rkl
Mango
1