Makkarakuskus

20 minuuttia Illallinen Pääruoka
(32)
Kommentit
Makkarakuskus

Makkarakuskus on helppo ja herkullinen ruoka, joka maistuu moneen makuun! Makkarakuskus tuo mukavaa vaihtelua arjen ruokailuihin.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/makkarakuskus/

Ainekset

4 annosta
Couscous
4 dl
Vettä
4 dl
Kanaliemikuutio
1
Makkaraa (esim. chorizoa)
3
Sipuli
1
Paprika
2

Kastike

200 g
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Ranskalaista sinappia
1 tl
Sambal oelek
½ tl

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan makkarakuskus kiehauttamalla kanaliemi padassa ja lisäämällä siihen kuskus.
  • Laita kansi padan päälle, nosta pata levyltä ja anna kuskusin vetäytyä noin 6 minuuttia.
  • Viipaloi makkara. Kuori ja hienonna sipuli.
  • Poista siemenet paprikoista ja leikkaa ne palasiksi.
  • Paista makkara, sipuli ja paprika voissa suuressa paistinpannussa. Sekoita kuskusiin.
  • Nauti herkullinen makkarakuskus raikkaan salaatin kanssa!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Voit myös tarjoilla padan valmiin kastikkeen (esim. kylmä sweet chili) kanssa.

Kommentit