Makaroni-tonnikalavuoka

Makaroni-tonnikalavuoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

Makaroni-tonnikalavuoka on maittava ja helppo arkiruoka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Makaroniseos

  • 200 g sarvimakaronia
  • 6 dl vettä
  • 300 g pakastekasviksia
  • 2 prk tonnikalaa
  • 1 dl tilliä tai ruohosipulia silputtuna

Liemi

  • 300 g Arla Mustapippuri -tuorejuustoa
  • 6 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 3 kananmunaa
  • 1¼ tl suolaa
  • 1 tl currya
  • ½ tl mustapippurirouhetta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää makaronit ja keitä 7 minuuttia. Älä valuta. Sekoita jäiset kasvikset, valutettu ja paloiteltu tonnikala sekä vihersilppu joukkoon ja kaada seos voilla voideltuun uunivuokaan.

Sekoita liemen ainekset ja valuta se makaroniseoksen päälle vuokaan. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 60 minuuttia. Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja anna ruoan vetäytyä 15 minuuttia ennen nauttimista.

Tarjoa juuresraasteen, vihreän salaatin tai etikkapunajuurilohkojen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita