Maissipata

Maissipata

Arvioi

(0)

Maissipata on helposti ja nopeasti syntyvä kasvisherkku. Tarjoile pata kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.

Ainekset

Annokset
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 600 g säilykemaissia valutettuna
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 800 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl sambal oelekia

Lisäksi

  • 200 g Arla Apetina juustoa
  • 3 dl mustaa kvinoaa keitettynä
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • 100 g maissilastuja lämmitettyinä

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna voi korkeassa lämpötilassa ilman ruskistumista. Kuullota valkosipulia ja maissia noin 2 minuuttia. Lisää tomaatit, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua kohtalaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Tarjoilu: Riko juusto pieniksi paloiksi ja ripottele se padan päälle. Tarjoile keitetyn kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.