Maissipata

Maissipata

Maissipata on helposti ja nopeasti syntyvä kasvisherkku. Tarjoile pata kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.

Tee näin:

  • Kuumenna voi korkeassa lämpötilassa ilman ruskistumista. Kuullota valkosipulia ja maissia noin 2 minuuttia. Lisää tomaatit, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua kohtalaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Riko juusto pieniksi paloiksi ja ripottele se padan päälle. Tarjoile keitetyn kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.
Valmis!

Ainekset

1 rkl
Säilykemaissia valutettuna
600 g
Valkosipulinkynttä
2 puserrettua
Kirsikkatomaatteja
800 g
Kasvisliemikuutio
1
Sambal oelekia
1 tl
Lisäksi
200 g
Mustaa kvinoaa keitettynä
3 dl
Vihersalaattisekoitusta
1 l
Maissilastuja lämmitettyinä
100 g
Lisää herkullisia ideoita