Maissipata

Maissipata

Maissipata on helposti ja nopeasti syntyvä kasvisherkku. Tarjoile pata kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Maissipata

Maissipata on helposti ja nopeasti syntyvä kasvisherkku. Tarjoile pata kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.

Annoslukumäärä
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 600 g säilykemaissia valutettuna
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 800 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl sambal oelekia

Lisäksi

  • 200 g Arla Apetina juustoa
  • 3 dl mustaa kvinoaa keitettynä
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • 100 g maissilastuja lämmitettyinä

Ohjeet

Kuumenna voi korkeassa lämpötilassa ilman ruskistumista. Kuullota valkosipulia ja maissia noin 2 minuuttia. Lisää tomaatit, liemikuutio ja sambal oelek. Anna kiehua kohtalaisella lämmöllä noin 4 minuuttia. Tarjoilu: Riko juusto pieniksi paloiksi ja ripottele se padan päälle. Tarjoile keitetyn kvinoan, maissilastujen ja vihreän salaatin kera.

Suositellut tuotteet