Maissiletut

Maissiletut

Valmista maukkaita lettuja maissista ja täytä ne herkullisella broileritäytteellä - nauti!
https://www.arla.fi/reseptit/maissiletut/

Tee näin:

Maissiletut
  • Aloita maissiletut taikinan valmistamisesta. Pese purjon vaalea osa ja viipaloi se. Kuumenna rasva pannulla ja paista purjo pehmeäksi, älä ruskista.
  • Vatkaa maitoon jauhot ja munat. Lisää paistettu purjo, juustoraaste, maissi ja mausteet.
  • Anna taikinan seistä noin 15 minuuttia ennen paistamista.
  • Paista isohkoja lettuja, käytä paistamiseen hieman rasvaa.
  • Valmista seuraavaksi maissilettujen täytteet. Paista broilerin fileesuikaleet rasvassa pannulla. Mausta halutessasi lisää, esimerkiksi valkosipulilla ja chilillä.
  • Pese, perkaa ja kuutioi paprika. Huuhdo, valuta ja revi salaatti.
  • Mausta crème fraîche halutessasi suola- ja pippuriripauksella tai valmiilla mausteseoksella.
  • Tarjoa täytteen ainekset maissilettujen kanssa tai tee annokset valmiiksi.
Valmis!

Ainekset

Maissiletut
Purjo
1
2 rkl
2 dl
Vehnäjauhoa
1 dl
Isoja kananmunia
3
150 g
Pakastemaissia
200 g
Suolaa
1 tl
Valko- tai mustapippuria myllystä
½ tl
Täyte
Marinoituja broilerin suikaleita
300 g
1 rkl
Paprika
1
Ruukku lehtisalaatti
1
200 g