Maissikana

Maissikana

Maissihiutaleilla kuorrutettu kana on helppo gluteeniton herkku, joka syntyy käden käänteessä.

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Poista kanoista nahka, mausta suolalla ja pippurilla. Laita kanat voideltuun uunivuokaan. Sekoita rahka ja sinappi keskenään. Levitä seos kanankoipien päälle. Murskaa maissihiutaleet morttelissa ja ripottele muruja kanojen pinnalle. Paista uunin keskiosassa n. 30 min. Sekoita rahka ja salsakastike keskenään. Tarjoa kanat kastikkeen, perunan tai riisin ja kasvisten kanssa.
Valmis!

Ainekset

Broilerin koipireittä
4
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Maissihiutaleita
1½ dl
100 g
Dijonsinappi
2 tl
Salsakastike
150 g
Tulista salsaa
1 dl