Maissikana

Maissikana

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Maissihiutaleilla kuorrutettu kana on helppo gluteeniton herkku, joka syntyy käden käänteessä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Salsakastike

Tee näin:

Tee näin:

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Poista kanoista nahka, mausta suolalla ja pippurilla. Laita kanat voideltuun uunivuokaan. Sekoita rahka ja sinappi keskenään. Levitä seos kanankoipien päälle. Murskaa maissihiutaleet morttelissa ja ripottele muruja kanojen pinnalle. Paista uunin keskiosassa n. 30 min. Sekoita rahka ja salsakastike keskenään. Tarjoa kanat kastikkeen, perunan tai riisin ja kasvisten kanssa.

Lisää herkullisia ideoita