Maissihiutaleilla kuorrutettu kala

Maissihiutaleilla kuorrutettu kala

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä maissihiutaleilla kuorrutettu kala on oivallinen arkiruoka: maukas, terveellinen, nopea ja helppo valmistaa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g kalafileetä, esim. seitiä
  • 4 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ dl korppujauhoja
  • 2 dl maissihiutaleita
  • suolaa
  • valkosipulinkynttä

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta kala vuokaan. Sekoita keskenään voi, korppujauhot, maissihiutaleet, suola ja valkosipuli. Voit samalla murskata maissihiutaleita hieman. Levitä seos kalan päälle. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja porkkanaraasteen kera.

Lisää herkullisia ideoita