Luumupiirakka

Luumupiirakka

Tarjoile tämän syksyisen luumupiirakan kanssa ihanan pehmeää kardemummavaahtoa!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Luumupiirakka

Tarjoile tämän syksyisen luumupiirakan kanssa ihanan pehmeää kardemummavaahtoa!

Annoslukumäärä

Pohja

Täyte

  • 6-8 tuoretta luumua
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl kanelia

Kardemummavaahto

  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl jauhettua kardemummaa

Ohjeet

Sekoita pohjan ainekset keskenään. Levitä taikina voidellulle piirakkavuoalle. Halkaise luumut ja ota niistä kivet pois. Viipaloi luumut ja asettele pohjan päälle. Paista piirakkaa 175 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä. Ripottele kuuman piirakan päälle sokeri ja kaneli. Anna piirakan jäähtyä ja tekeytyä tovi ennen tarjoilua. Valmista tällä välin kardemummavaahto. Vaahdota vispikerma ja mausta se sokerilla ja jauhetulla kardemummalla. Tarjoa luumupiirakan kanssa.

Vinkit

Tämän syksyisen reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Suositellut tuotteet