Lohicarpaccio ja piparjuuri-yrttirahka

Lohicarpaccio ja piparjuuri-yrttirahka

Tämä herkullinen lohicarpaccio saa maukkaan lisän piparjuuri-yrttirahkasta. Ateria vie sinut italialaisen keittiön ihanaan makumaailmaan.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Lohicarpaccio ja piparjuuri-yrttirahka

Tämä herkullinen lohicarpaccio saa maukkaan lisän piparjuuri-yrttirahkasta. Ateria vie sinut italialaisen keittiön ihanaan makumaailmaan.

Annoslukumäärä
  • 150 g graavilohta ohuina viipaleina
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl sitruunamehua

Piparjuuri-yrttirahka

  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa
  • 2 rkl piparjuurta raastettuna
  • ½ dl persiljaa hienonnettuna
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • ½ tl yrttisuolaa

Ohjeet

Sekoita inkivääriraaste, hunaja ja sitruunamehu keskenään. Lado puolet lohiviipaleista lautaselle ja levitä päälle puolet marinadista. Lisää loput lohipiipaleet ja levitä päälle loput marinadista. Anna marinoitua noin 15 minuuttia. Sekoita rahkaan piparjuuriraaste, vihersilppu ja yrttisuola. Jaa marinoituneet lohiviipaleet annoslautasille ja tarjoa rahkan kanssa.

Suositellut tuotteet