Lohi-silakkavuoka

Lohi-silakkavuoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Lohi-silakkavuoka on terveellinen ja maistuva ruoka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 600 g silakkafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 100 g savustettua lohta
  • 1-2 purjoa, n. 300 g
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1½ rkl ranskalaista sinappia

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Huuhtele silakkafileet, poista selkäevät ja asettele fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Mausta suolalla. Paloittele lohi ja laita jokaisen silakkafileen päälle lohipalanen. Kääri silakat rullalle. Puhdista ja paloittele purjo. Laita kalat ja purjopalaset uunivuokaan. Sekoita kerma ja sinappi ja kaada vuokaan. Paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja näkkileivän kera.

Lisää herkullisia ideoita