Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Lohi-silakkavuoka
Lohi-silakkavuoka
•
Kommentit
Lohi-silakkavuoka on terveellinen ja maistuva ruoka.
Katso myös nämä
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(4)
1 tunti
Pestopizza
(2)
Pizzapannukakku
(6)
Inkivääri-porkkanakakku
(0)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Huuhtele silakkafileet, poista selkäevät ja asettele fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Mausta suolalla. Paloittele lohi ja laita jokaisen silakkafileen päälle lohipalanen. Kääri silakat rullalle. Puhdista ja paloittele purjo. Laita kalat ja purjopalaset uunivuokaan. Sekoita kerma ja sinappi ja kaada vuokaan. Paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja näkkileivän kera.
Valmis!
Ainekset
Silakkafileitä
600 g
Suolaa
1 tl
Savustettua lohi
100 g
1-2 purjoa, n. 300 g
Kuohukermaa
2½ dl
Ranskalaista sinappia
1½ rkl
Katso myös nämä
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(4)
1 tunti
Pestopizza
(2)
Pizzapannukakku
(6)
Inkivääri-porkkanakakku
(0)
Kaikki reseptit