Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Lohi-silakkavuoka
Lohi-silakkavuoka
•
Kommentit
Lohi-silakkavuoka on terveellinen ja maistuva ruoka.
Tee näin:
Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Huuhtele silakkafileet, poista selkäevät ja asettele fileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Mausta suolalla. Paloittele lohi ja laita jokaisen silakkafileen päälle lohipalanen. Kääri silakat rullalle. Puhdista ja paloittele purjo. Laita kalat ja purjopalaset uunivuokaan. Sekoita kerma ja sinappi ja kaada vuokaan. Paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja näkkileivän kera.
Valmis!
Ainekset
Silakkafileetä
600 g
Suolaa
1 tl
Savustettua lohta
100 g
1-2 purjoa, n. 300 g
Arla kuohukermaa
2½ dl
Ranskalaista sinappia
1½ rkl