Lipeäkalaa ja skånelainen sinappikastike

Lipeäkalaa ja skånelainen sinappikastike

Arvioi (1)

Minun arvosanani

Lipeäkalaa ja skånelainen sinappikastike

Annoslukumäärä

Kala

  • 1½ kg lipeäkalaa
  • 3 tl suolaa

Kastike

Ohjeet

Liota lipeäkalaa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 225 °. Pane kala voideltuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Suolaa ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Kypsennä kalaa 40-55 min. Kastike sulata voi kattilassa, lisää jauhot. Lisää maito ja kerma sekoittaen kastike tasaiseksi. Anna kiehua 3-5 min silloin tällöin sekoittaen. Mausta suolalla, sokerilla, pippurilla ja sinapilla. Tarjoile lipeäkala kastikkeen keittettyjen perunoiden ja herneiden kanssa. Ripottele pinnalle rouhittua maustepippuria. Halutessa voit tarjotan lipeäkalan kanssa ruskistettua pekonia tai ruskistettua voita maitokastikkeen sijaan.

Suositellut tuotteet