Linssisalaatti mansikoilla

Linssisalaatti mansikoilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

40 minuuttia

Tämä linssisalaatti mansikoilla todistaa sen, etteivät mansikat ole vain jälkiruokiin! Mansikat tuovat ihanan makeuden kesän suosikkisalaatteihin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g mansikoita
  • 1 dl vihreitä linssejä
  • 1 punainen chili
  • 2 ruukkua tuoretta korianteria
  • 1 limen mehu ja hedelmäliha
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl hunajaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
  • 150 g Arla Apetina Original välimerellinen juusto Classic Juusto

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

1. Linssisalaatti mansikoilla on helppo valmistaa. Aloita linssisalaatin valmistaminen keittämällä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna linssien jäähtyä. Linssisalaatti mansikoilla valmistuu halutessasi myös pakkauksella valmiiksi keitettyjä linssejä.
2. Leikkaa mansikat neljään osaan. Leikkaa chili pituussuunnassa puoliksi ja poista siemenet. Hienonna chili ja korianteri. Laita mansikat, linssit, korianteri ja chili tarjoilulautaselle.
4. Sekoita limen hedelmäliha ja mehu, öljy ja hunaja kastikkeeksi. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Kaada kastike linssisalaatin päälle ja sekoita kastike linssisalaatin joukkoon.
5. Murenna Apetina Original -juustoa linssisalaatin päälle.
6. Linssisalaatti mansikoilla on valmista nautittavaksi sellaisenaan tai vaikka grilliruokien lisukkeena!

Katso myös nämä