Lihaisa curry

Lihaisa curry

Lihaisa curry on herkullinen ja suussa sulava pata, jota söisi vaikka joka päivä.
https://www.arla.fi/reseptit/lihaisa-curry/

Tee näin:

  • Suikaloi liha. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Paista lihasuikaleet paistinpannulla voissa. Lisää suola ja kaada suikaleet pataan. Freesaa valkosipuli, tomaattipyree ja kaikki mausteet voissa pannulla ja kaada seos pataan. Sekoita neste ja mausteet lihasuikaleiden joukkoon ja anna hautua noin 30 minuuttia. Koristele tuoreella korianterilla. Tarjoa riisin ja luonnonjogurtin kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tämän maukkaan padan saat hetkessä valmiksi, jos suikaloit pataan paahtopaistin sijaan lyhyemmän kypsennysajan vaativaa lihaa. Esimerkiksi ulkofileetä tai entrecôte-pihvejä käyttäen kypsennysaika on vain noin 5 minuuttia.

Ainekset

Tuoretta paahtopaistia
500 g
Valkosipulinkynsiä
2
Suolaa
1 tl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Inkivääriä
1 tl
Garam masalaa
1 tl
Kurkumaa
1 tl
Chiliä
1 tl
2 dl
Vettä
½ dl
Tuoretta korianteria