Liha-kasvispannu

Liha-kasvispannu

Maukas liha-kasvispannu on helppo valmistaa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Liha-kasvispannu

Maukas liha-kasvispannu on helppo valmistaa.

Annoslukumäärä
  • 400 g porsaan sisäfileetä
  • 200 g uutta kukkakaalia
  • 200 g uusia porkkanoita
  • 200 g uutta sipulia varsineen
  • 100 g sokeriherneitä (sugar snaps)
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
  • 1½ dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl currya
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl sokeria
  • ¼ tl valkopippuria

Ohjeet

Poista fileestä tarvittaessa rasva ja kalvot. Leikkaa filee noin 1 cm viipaleiksi. Huuhdo ja paloittele kasvikset. Keitä niitä 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada kasvikset lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuumenna rasva isolla kannellisella pannulla ja ruskista lihapalat molemmin puolin. Lisää pannulle kerma, vesi ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää mausteita ja/tai suolaa tarvittaessa. Lisää kasvikset ja kuumenna nopeasti. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Suositellut tuotteet