Liha-kasvispannu

Liha-kasvispannu

Maukas liha-kasvispannu on helppo valmistaa.
https://www.arla.fi/reseptit/liha-kasvispannu/

Tee näin:

  • Poista fileestä tarvittaessa rasva ja kalvot. Leikkaa filee noin 1 cm viipaleiksi. Huuhdo ja paloittele kasvikset. Keitä niitä 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada kasvikset lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuumenna rasva isolla kannellisella pannulla ja ruskista lihapalat molemmin puolin. Lisää pannulle kerma, vesi ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää mausteita ja/tai suolaa tarvittaessa. Lisää kasvikset ja kuumenna nopeasti. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.
Valmis!

Ainekset

Porsaan sisäfilee
400 g
Uutta kukkakaalinnuppuja
200 g
Uusia porkkanoita
200 g
Uutta sipuleita varsineen
200 g
Sokeriherneitä (sugar snaps)
100 g
2 rkl
2 dl
Vettä
1½ dl
Kasvisfondi
1
Currya
1 tl
Timjamia
1 tl
Sokeria
1 tl
Valkopippuri
¼ tl