Lehtikaali-hedelmäsmoothie

Lehtikaali-hedelmäsmoothie

10 minuuttia
Sukella mehukkaan lehtikaali-hedelmäsmoothiemme värikkääseen maailmaan, jossa makean mangon täyteläisyys kohtaa lehtikaalin ja pinaatin maanläheiset sävyt. Tämä helppo vihersmoothie yhdistää limetin pirteän potkun hunajan luontaiseen makeuteen ja kermaiseen maitoon. Tarjoile aamiaiseksi tai välipalana nauttien sen upeista värikerroksista ja ihastuttavista mauista.
https://www.arla.fi/reseptit/lehtikaali-hedelmasmoothie/

Tee näin:

Lehtikaali-hedelmäsmoothie
  • Sekoita maito, mango ja hunaja smoothieksi. Kaada 2/3 smoothiesta laseihin ja aseta sivuun.
  • Lisää pinaatti, lehtikaali ja limetin mehu jäljellä olevaan smoothieen ja sekoita sileäksi.
  • Lisää keltaisen smoothien päälle vihreä smoothie. Halutessasi koristele tuoreella ananaksella.
Valmis!
Vinkki

Eri ainekset vaativat eri sekoitusaikoja. Sekoita mango, maito ja hunaja vähintään 30 sekuntia saadaksesi sileän rakenteen. Kun lisäät vihreät 1/3 osaan ensimmäisestä seoksesta, sekoita kunnes et näe enää palasia tai kappaleita, varmistaen tasaisen sileän juoman. Tämä saattaa kestää kauemmin, koska lehtikaali ja pinaatti ovat karkeampia kuin muut ainekset, ja haluat mukavan kermaisen smoothien rakenteen!

Vinkki

Voit vapaasti korvata pakastemangon tuoreella, jos sitä on saatavilla. Maku on sama, mutta ehdotamme lisäämään muutaman jääpalan tehosekoittimeen saadaksesi saman paksun ja kermaisen rakenteen, jonka pakastemango tarjoaa.

Ainekset

Lehtikaali-hedelmäsmoothie
Pakastettua mangoa
250 g
Maitoa
4 dl
Hunajaa
1 rkl
Hienonnettua pinaattia
1 dl
Hienonnettua lehtikaalia
1 dl
Limetin mehu
1
Lisää herkullisia ideoita
Vihersmoothie
5 minuuttia
Vihersmoothie
(25)
Terveellinen vihersmoothie
15 minuuttia
Terveellinen vihersmoothie
(0)
Lime-banaanismoothie
15 minuuttia
Lime-banaanismoothie
(1)

Pirskahteleva lehtikaali-hedelmäsmoothie − helppo ja herkullinen

Vihersmoothiet ovat niin herkullisia, ja meidän lehtikaali-hedelmäsmoothiemme ei ole poikkeus. Kirkkaan vihreän värinsä ja houkuttelevan makean mangon ja vihannesten sekoituksensa ansiosta siinä on kaikki, mitä smoothielta voit toivoa. Täydellinen aamiaiseksi, brunssipöytään tai iltapäivän välipalaksi, se valmistuu käden käänteessä ja on todella helppo tehdä! Makean mangon ja hunajan, kirpeän limetin, kermaisen maidon ja maanläheisten vihannesten yhdistelmä tarjoaa herkullisen makuelämyksen, joka saa sinut haluamaan toisen kulauksen. Se kerrostetaan ensin keltaisella mangon ja hunajan smoothiella, sitten vihreällä smoothiella luomaan kauniin ja maukkaan kerrostuksen. Pyöräytä sekoitus pillilläsi ja nauti!

Maanläheiset ja hieman katkerat sävyt lehtikaalista ja pinaatista

Tervetuloa vihreät, tämän vastustamattoman smoothien päähenkilöt. Lehtikaali ja pinaatti tuovat ihanaa tasapainoa maanläheisiin ja hieman katkeriin sävyihin, jotka sopivat täydellisesti makeampien hedelmäisten ainesosien ja miedon, hieman makean maidon kanssa. Ne edistävät eloisaa väriä ja lisäävät makusyvyyttä, joka on sekä virkistävää että elvyttävää. Lehtikaalin luontainen katkeruus ja pinaatin hienovarainen maanläheisyys ovat avain monimutkaisen makuiseen smoothieen, joka tekee jokaisesta siemauksesta todella ylellisen. Tämä yhdistelmä varmistaa, että pinaatti-lehtikaalismoothie on tasapainoinen makuelämys, joka tarjoaa miellyttävän erilaisten makuvivahteiden leikin.

Kiinnostuitko muista herkullisista smoothieista? Kokeile toista vihreää, kuten tätä pinaatti-hedelmäsmoothieta, tai heittäydy täysin hedelmien vietäväksi mango-banaanismoothiemme, mansikka-banaanismoothiemme tai ananassmoothiemme kanssa.

Makean pakastemangon ja kirpeän tuoreen limetin mehu

Pakastemango ja hunaja antavat tälle smoothielle sen ihastuttavan makeuden. Mango tuo rikkaan, trooppisen maun, joka on sekä voimakas että raikas, ja hunaja korostaa tätä kermaisella, intensiivisellä makeudella. Nämä ainekset ovat täydellinen vastapaino lehtikaalin ja pinaatin maanläheiselle katkeruudelle. Tuoreen limetin mehun kirpeä vivahde leikkaa läpi makeuden, lisäten kirkkaan ja virkistävän sitrushedelmän nuotin, joka kohottaa smoothien makua kokonaisuudessaan. Tämä ihastuttava sekoitus makeaa mangoa ja kirpeää limettiä luo räjähtäviä makuja, jotka hivelevät makuaistia, tehden smoothiesta vastustamattoman herkullisen ja ihanteellisen valinnan virkistäväksi juomaksi mihin tahansa vuorokauden aikaan.

Luo oma twistisi

Jos rakastat tätä eksoottisen mangon ja vihannesten yhdistelmää, tulet rakastamaan kaikkia tapoja, joilla voit kokeilla sitä myös! Lisää ananasta tai appelsiinia tuomaan happamuutta ja hedelmäistä makua tai kokeile marjavivahteita lisäämällä tuoreita tai pakastettuja mustikoita, karhunvatukoita, mansikoita tai vadelmia. Erityisesti tummemmat marjat näyttävät ja maistuvat herkullisilta tässä lehtikaalismoothiessa, sillä tummemmat värit syvenevät ja näyttävät vieläkin kauniimmilta lehtikaalin ja pinaatin taustaa vasten. Lisää makeutta varten lisää kypsä banaani. Banaani lisää smoothien kermaisuutta samalla kun se tuo makeaa ja hedelmäistä makua.

Vihreän säilyttämiseksi lisää avokado. Tämä tehostaa sen kermaista rakennetta sekä lisää mietoa, herkullista makua. Se myös tuo esiin lehtikaalin ja pinaatin vihreää väriä. Tuore inkivääri lisää vihersmoothieihin ihastuttavaa, hieman mausteista makua. Lisää vain 1-2 cm inkivääriä muiden aineksien kanssa tehosekoittimeen ja nauti potkusta, jonka se tuo smoothieesi.