Laskiaispullat sahramilla

Laskiaispullat sahramilla

Laskiaisen suosikkiherkut eli laskiaispullat maistuvat herkullisilta myös sahramilla maustettuna. Sahrami antaa pullille myös kaunista väriä.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Laskiaispullat sahramilla

Laskiaisen suosikkiherkut eli laskiaispullat maistuvat herkullisilta myös sahramilla maustettuna. Sahrami antaa pullille myös kaunista väriä.

Reseptistä valmistuu 30 kpl

Täyte

Koristeluun

  • tomusokeria

Ohjeet

Sulata voi, lisää sen joukkoon maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi, korkeintaan 37 °C. Murenna hiiva kulhoon. Kaada päälle voi-maitoseos. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut. Lisää maitorahka, sahrami, suola, kardemumma, sokeri ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikinaa voimakkaasti, kunnes se tuntuu tasaiselta. Anna nousta liinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 250 °C. Kaada taikina jauhotetulle pinnalle ja pyöritä tasaisia, pyöreitä pullia. Aseta ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Anna kohota liinan alla noin 30 minuuttia. Voitele vatkatulla kananmunalla. Paista uunin keskiosassa 5-7 minuuttia. Anna pullien jäähtyä liinan alla. Leikkaa pieni kansi jokaisesta pullasta ja kaavi pois hieman sisustaa. Sekoita raastettu mantelimassa ja maito. Täytä pullat seoksella. Vatkaa kerma ja laita nokare jokaiselle pullalle. Aseta kannet pullien päälle ja siivilöi päälle tomusokeria.

Suositellut tuotteet