Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Lasimestarin silli
Lasimestarin silli
•
Kommentit
Lasimestarin silli on joulupöydän klassikko. Lasimestarin silli saa hyvän maun piparjuuresta, neilikasta ja laakerinlehdestä. Kokeile reseptiä!
Tee näin:
Aloita Lasimestarin sillin valmistus keittämällä ensiksi etikkaliemi kiehuvaksi. Anna liemen jäähtyä.
Kuori porkkana, sipuli ja piparjuuri. Viipaloi ne. Huuhtele ja paloittele sillifileet.
Lisää puhtaaseen purkkiin kerroksittain silli, porkkanaviipaleet, sipuli ja muut mausteet.
Kaada etikkaliemi päälle.
Jätä Lasimestarin silli tekeytymään jääkaappiin vähintään kahdeksi päiväksi.
Valmis!
Ravintosisältö
210 Kcal
Ainekset
Marinoitua silliä noin 1 purkki
400 g
Etikkaliemi
Etikkaa 12%
½ dl
Sokeria
½ dl
Vettä
1 dl
Puolikas porkkanaa
Vähän punasipulia
Pala piparjuurta noin 2cm
1
Valkopippuria
½ tl
5 maustepippureita
3 mausteneilikkaa
Sinapinsiemeniä
½ tl
Laakerinlehteä
1 kpl
Lisää herkullisia ideoita
Jouluaaton menu
(1)
Joulusilli
(1)
Yrttisilliä ruisleivällä
(0)
Katso myös nämä
Perinteinen rosolli
(5)
Ranskalainen sinappisilli
(1)
Kaikki reseptit