Lampaanlihapullat ja Ragu-kastike

Lampaanlihapullat ja Ragu-kastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tattari tekee näistä maukkaista lihapullista gluteenittomia. Seesaminsiemenet antavat lampaanlihapullille pähkinäisen maun, kun ne paistaa rapeiksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ragu-kastike

  • 2 dl couscousia
  • tuoretta persiljaa koristeeksi

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita tattarihiutaleet ja maito kulhossa ja anna turvota noin 5 minuuttia. Paahda seesaminsiemeniä kuivassa kuumassa paistinpannussa. Lisää kananmuna, suola, kaneli, inkivääri, seesaminsiemenet ja jauheliha maito-viljaseokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta 20 lihapullaa ja paista niitä voissa noin 10 minuuttia. Huuhtele linssit. Kuori ja hienonna sipuli ja freesaa voissa. Lisää linssit ja tomaattimurska. Laimenna vedellä ja anna kiehua noin 10 minuuttia, kunnes linssit ovat valmiita. Lisää crème fraîche, chilijauhe, suola ja pippuri. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeiden mukaan. Tarjoile lampaanlihapullat Ragu-kastikkeen ja couscousin kanssa. Koristele halutessasi persiljalla.