Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa

Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Lampaankyljykset saavat mukavaa potkua sitruuna-hunajakastikkeesta, joka sopii hyvin myös pääsiäisen makuihin.

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista ne voissa pannulla, noin 2-3 minuuttia per puoli. Nosta kyljykset pois pannulta ja puhdista pannu. Valmista kastike pannulla. Sekoita kerman joukkoon murennettu liemikuutio, hunaja, sitruunan raastettu kuori ja valkosipuli. Kiehauta. Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kyljykset kastikkeen joukkoon ja hauduta muutaman minuutin ajan. Tarjoa pastan ja höyrytettyjen vihannesten kera.