Lämmin Apetina-dippikastike

Lämmin Apetina-dippikastike

Herkullinen lämmin Apetina-dippikastike sopii patongin lisäksi monen vihanneksen tai hedelmän dippaukseen.
https://www.arla.fi/reseptit/lammin-apetina-dippikastike/

Tee näin:

  • Valuta Aptina-juustokuutiot. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  • Kuumenna ja tarkista maku. Kaada kastike sopivan kokoiseen lämmitettyyn tarjoiluastiaan.
  • Tarjoa kastikkeen kanssa dipattavaksi tuoreen patongin paloja. Dippaamiseen tarkoitettuja haarukoita ei viedä suuhun, vaan dipattu patonginpala pannaan lautaselle ja syödään toisella haarukalla siitä.
  • Lisäkkeeksi voit tarjota raikasta salaattia tai paloiteltuja kasviksia.
Valmis!

Ainekset

1 tlk
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl
Tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Hunajaa
1 tl
Mustapippuria myllystä
½ tl
Tarjoiluun
Patonki kuutioituna
1