Lämmin Apetina-dippikastike

Lämmin Apetina-dippikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Herkullinen lämmin Apetina-dippikastike sopii patongin lisäksi monen vihanneksen tai hedelmän dippaukseen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • 1 patonki kuutioituna

Tee näin:

Tee näin:

Valuta feta. Pane kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Kuumenna ja tarkista maku. Kaada kastike sopivan kokoiseen lämmitettyyn tarjoiluastiaan. Tarjoa kastikkeen kanssa dipattavaksi tuoreen patongin paloja.

Dippaamiseen tarkoitettuja haarukoita ei viedä suuhun, vaan dipattu patonginpala pannaan lautaselle ja syödään toisella haarukalla siitä. Lisäkkeeksi voit tarjota raikasta salaattia tai paloiteltuja kasviksia.

Lisää herkullisia ideoita