Lammasta pestolevitteellä

Lammasta pestolevitteellä

Herkullista lammasta, joka saa makua pestosta ja gratinoidusta juustosta!
https://www.arla.fi/reseptit/lammasta-pestolevitteella/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni grillivastuksella. Jaa paprikat kahtia ja poista siemenkodat. Aseta ne nahkapuoli ylöspäin lautaselle. Paahda ne uunin yläosassa, kunnes ne alkavat muuttua mustiksi. Huuhtele paprikat kylmässä vedessä ja poista nahat. Jaa ne kahtia ja aseta vuokaan. Suolaa ja pippuroi liha. Paista voissa pannulla noin 2 min per sivu. Aseta liha paprikoiden päälle. Sekoita yhteen voi, pesto ja juusto. Levitä seos lihalle. Paista lihaa uunin yläosassa muutaman minuutin ajan. Tarjoile liha paprikoiden kera.
Valmis!

Ainekset

Viipaletta lampaanpaistia
4
Eriväristä paprika
4
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 ripaus
3 rkl
Pestoa
2 rkl
Castello® Daringly Different Monastery -juustoa
1 dl