Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta
Kasviöljyä
|
8 rkl |
---|---|
Pikottua sipuleita
|
5 dl |
Oksaa timjamia
|
3 |
Oksa rosmariini
|
1 |
Vehnäjauhoja
|
3 rkl |
Kuuitoitua karitsan lapaa tai paistia
|
1,3 kg |
Suolaa
|
1 tl |
Pippuria
|
1 tl |
Guinness olutta
|
5 dl |
Tomaattipyreetä
|
1 rkl |
Lihafondia
|
8 dl |
Laakerinlehti
|
1 |
Perunaa reiluna palana
|
½ kg |
Porkkanaa reiluna palana
|
½ kg |
Lanttua
|
300 g |
Kokojyvä dijon sinappia
|
1 rkl |
Tuore lehtipersilja
|
½ dl |
1 prk |