Kylmäsavuporo-kantarelli-leivät

Brunssi Alkuruoka Välipala
(2)
Kommentit
Kylmäsavuporo-kantarelli-leivät

Herkulliset leivät täynnä kotimaan makuja.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kylmasavuporo-kantarelli-leivat/

Ainekset

2 annosta
Täysjyväleipiä
4 siivua
1½ dl
Kylmäsavuporo
100 g
Kantarellia
2 dl
Tuoretta persiljaa
Ruohosipulia

Tee näin:

  • Silppua kylmäsavuporo ja ruohosipuli ranskankerman joukkoon. Jätä muutamia siivuja koristeeksi. Levitä seos leipien päälle. Paista kantarellit voissa pannulla ja mausta suolalla. Asettele kantarellit leivän päälle. Koristele kylmäsavuporosiivuilla ja tuoreella persiljalla. Hyvää ruokahalua!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Reseptin lähetti Tuuli Helsingistä.

Kommentit