Kuorrutetut kesäkurpitsaleivät

Kuorrutetut kesäkurpitsaleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kuorrutetut kesäkurpitsaleivät ovat herkullinen ja maistuva välipala.

Ainekset

Annokset
  • 4 viipaletta täysjyväruisleipää
  • 2 rkl Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
  • 300 g kesäkurpitsaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl yrttisuolaa
  • ½ tl pippurisekoitusta myllystä
  • Arla Meijerivoita paistamiseen Normaalisuolainen meijerivoi

Kuorrutus

  • 150 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl yrttisekoitusta
  • 1 tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele leivät tuorejuustolla ja nosta leivinpaperille pellille. Pese, halkaise sekä viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuumenna pannu ja lisää pari ruokalusikallista voita. Lisää kuumalle pannulle kesäkurpitsa-valkosipuliseos. Paista pehmeäksi, mausta ja levitä leiville. Sekoita kuorrutteen ainekset, levitä seos leiville ja nosta pelti uuniin. Paista leipiä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on ruskistunut.