Kookoshaudutettu pinaatti

Kookoshaudutettu pinaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kookoshaudutettu pinaatti on mainio lisuke esimerkiksi lihalle tai kanalle. Se sopii nautittavaksi myös sellaisenaan vaikkapa riisin kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 hienonnettu keltasipuli
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • ½ tl suolaa
  • pippuria myllystä

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele pinaatti hyvin runsaalla kylmällä vedellä. Lämmitä öljy kuumassa kattilassa. Kuullota kattilassa sipuli ilman, että se ruskistuu. Lisää pinaatti ja anna sen ruskistua noin 2 minuuttia. Lisää kookosmaito, kerma, suola ja pippuri. Anna muhennoksen hautua kastikkeessa. Mausta maun mukaan.

Lisää herkullisia ideoita