Kookoshaudutettu pinaatti

Kookoshaudutettu pinaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kookoshaudutettu pinaatti on mainio lisuke esimerkiksi lihalle tai kanalle. Se sopii nautittavaksi myös sellaisenaan vaikkapa riisin kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 hienonnettu keltasipuli
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • ½ tl suolaa
  • pippuria myllystä

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele pinaatti hyvin runsaalla kylmällä vedellä. Lämmitä öljy kuumassa kattilassa. Kuullota kattilassa sipuli ilman, että se ruskistuu. Lisää pinaatti ja anna sen ruskistua noin 2 minuuttia. Lisää kookosmaito, kerma, suola ja pippuri. Anna muhennoksen hautua kastikkeessa. Mausta maun mukaan.