Kookos-karpalomysli

Brunssi Välipala
(5)
Kommentit
Kookos-karpalomysli

Itsetehty kookos-karpalomysli maistuu yksinkertaisesti mahtavalta. Nauti mysliä aamiaisella tai brunssilla tuoreiden marjojen, hedelmien ja jogurtin kera!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kookos-karpalomysli/

Ainekset

15 dl
Mantelia
2 dl
Ruishiutaleita
5 dl
Kookoshiutaletta
2 dl
Kvinoaa
3 dl
Pellavansiementä
1 dl
Melonin- tai auringonkukansiementä
2 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Omenamehu
½ dl
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Kuivattuja karpaloita
3 dl

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna mantelit. Sekoita ruishiutaleet, kookoshiutaleet, kvinoa, pellavansiemenet ja melonin- tai auringonkukansiemenet kulhossa. Lisää joukkoon oliiviöljy, omenamehu ja hunaja. Sekoita seos huolellisesti. Jaa mysliseos kahdelle leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paahda kumpikin levyllinen uunin keskiosassa noin 15-20 minuutin ajan. Sekoita seosta useita kertoja tänä aikana, varsinkin paahdon loppupuolella. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon karpalot. Säilytä mysli tiiviskantisessa purkissa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet