Kolmioleivät

Kolmioleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Kokeile näitä herkullisia kolmioleipiä, sillä jollakin kummalla tavalla leipä maistuu paremmalta, kun sen leikkaa kolmion malliseksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 125 g Castello Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 100 g meetvurstia
  • 5 kpl kirsikkatomaatteja
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 7- 8 paahtoleipäviipaleita

Koristeluun

  • 14- 16 siivua meetvurstia
  • hammastikkuja

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita tuorejuusto ja crème fraiche keskenään. Pilko meetvurstisiivut pieniksi paloiksi ja pilko myös kirsikkatomaatit pieneksi silpuksi. Sekoita ne täytteen joukkoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Levitä täytettä puolelle varaamistasi leipäsiivuista. Aseta toinen leipäpala voideltujen leipien päälle ja leikkaa leivät kolmion mallisiksi. Taittele meetvurstisiivuista ruusukkeita, sulje ne hammastikuilla ja tikuta valmiit leivät.

Vinkki

Käytä voileipiin kaupan suurikokoisimpia paahtoleipiä, varsinkin jos käyttämäsi muotti on hiemankaan isompi.


Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.

Lisää herkullisia ideoita