Kirsikkapirtelö

Kirsikkapirtelö

Kirsikkapirtelö, jossa maistuu kirsikan lisäksi mantelimassa, on ihanan ylellinen kesäinen jälkiruoka. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

Kirsikkapirtelö
  • Valmista kirsikkapirtelö huuhtelemalla ensin kirsikat kylmällä vedellä ja poistamalla niistä kivet.
  • Sekoita seuraavaksi kirsikat huolellisesti mantelimassan joukkoon.
  • Lisää kirsikoiden ja mantelimassan joukkoon kirsikkapirtelön muut ainesosat ja sekoita tasaiseksi kirsikkapirtelöksi sauvasekoittimella.
  • Kaada valmis kirsikkapirtelö laseihin.
  • Koristele kirsikkapirtelö kokonaisilla, tuoreilla kirsikoilla.
Valmis!

Ainekset

Kirsikkapirtelö
Tuoreita kirsikoita
20
Hienoksi raastettua mantelimassaa
2 rkl
Vaniljajäätelöä
2 dl
3 dl
Lisää herkullisia ideoita