Kinkku-parsakaalipasta

Kinkku-parsakaalipasta

Kinkkupasta on arkiruokien klassikko. Tarjoile lisäksi salaattia ja hyvää leipää!

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisää joukkoon parsakaali noin 3 minuuttia ennen pastan valmistumista. Nosta parsakaali pois kattilasta ja kaada kattilasta vesi pois. Hienonna kinkku. Kuumenna kerma ja sinappi kattilassa. Sekoita kinkku, pilkottu parsakaali ja salaatti kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoile kastike pastan kanssa. Ripottele päälle juustoa.
Valmis!

Ainekset

Pastaa
280 g
Parsakaalia
250 g
Savukinkkua
250 g
2½ dl
Sinappia
2 rkl
Dl silputtua jäävuorisalaattia
6
Arla Tolkuton Cheddar -juustoa raasteena
2 dl
Lisää herkullisia ideoita