Kinkku-parsakaalipasta

Kinkku-parsakaalipasta

Kinkkupasta on arkiruokien klassikko. Tarjoile lisäksi salaattia ja hyvää leipää!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kinkku-parsakaalipasta

Kinkkupasta on arkiruokien klassikko. Tarjoile lisäksi salaattia ja hyvää leipää!

Annoslukumäärä
  • 280 g pastaa
  • 250 g parsakaalia
  • 250 g savukinkkua
  • 2 1/2 dl Arla kuohukermaa
  • 2 rkl sinappia
  • 6 dl silputtua jäävuorisalaattia
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisää joukkoon parsakaali noin 3 minuuttia ennen pastan valmistumista. Nosta parsakaali pois kattilasta ja kaada kattilasta vesi pois. Hienonna kinkku. Kuumenna kerma ja sinappi kattilassa. Sekoita kinkku, pilkottu parsakaali ja salaatti kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoile kastike pastan kanssa. Ripottele päälle juustoa.

Suositellut tuotteet