Kinkku-parsakaalipasta

Kinkku-parsakaalipasta

Arvioi

(0)

Kinkkupasta on arkiruokien klassikko. Tarjoile lisäksi salaattia ja hyvää leipää!

Ainekset

Annokset
  • 280 g pastaa
  • 250 g parsakaalia
  • 250 g savukinkkua
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 rkl sinappia
  • 6 dl silputtua jäävuorisalaattia
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisää joukkoon parsakaali noin 3 minuuttia ennen pastan valmistumista. Nosta parsakaali pois kattilasta ja kaada kattilasta vesi pois. Hienonna kinkku. Kuumenna kerma ja sinappi kattilassa. Sekoita kinkku, pilkottu parsakaali ja salaatti kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoile kastike pastan kanssa. Ripottele päälle juustoa.