Kinkku-melonisalaatti

Kinkku-melonisalaatti

Arvioi

(7)

Perinteinen kinkkusalaatti saa raikkautta melonista ja kirsikkatomaateista.

Ainekset

Annokset
  • 100 g ilmakuivattua kinkkua ohuina siivuina
  • 200 g pastaa
  • 2 dl raastettua Castello Daringly Different Monastery -juustoa makusi mukaan
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl etikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • n. 350 g (puolikas) verkkomelonia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • oliiviöljyä
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Sekoita pastan sekaan juustoraaste, murskattu valkosipuli, oliiviöljy ja viinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori meloni, poista siemenet ja leikkaa paloiksi. Paloittele tomaatit. Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi siivuiksi. Aseta salaatti lautasille tai isolle tarjoiluvahdille ja levitä pasta, melonit, punasipulit ja kinkut päälle. Ripottele päällimmäiseksi pinjansiemeniä ja tomaatinpaloja. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä. Tarjoile kinkkusalaatti creme fraichen kera.