Kinkku-melonisalaatti

Kinkku-melonisalaatti

20 minuuttia
Perinteinen kinkkusalaatti saa raikkautta melonista ja kirsikkatomaateista. Kokeile tätä herkullista kinkku-melonisalaatti -reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kinkku-melonisalaatti keittämällä pasta paketin ohjeiden mukaan.
  • Valuta keitinvesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Sekoita pastan sekaan juustoraaste, murskattu valkosipuli, oliiviöljy ja viinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Kuori meloni, poista siemenet ja leikkaa paloiksi. Paloittele tomaatit.
  • Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi siivuiksi.
  • Aseta salaatti lautasille tai isolle tarjoiluvahdille ja levitä pasta, melonit, punasipulit ja kinkut päälle.
  • Ripottele päällimmäiseksi pinjansiemeniä ja tomaatinpaloja. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä.
  • Tarjoile kinkku-melonisalaatti creme fraichen kera.
Valmis!

Ainekset

Ilmakuivattua kinkkua ohuina siivuina
100 g
Pasta
200 g
Raastettua Castello® Wästgöta
2 dl
Valkosipulinkynsi
1
Oliiviöljyä
2 rkl
Etikkaa
1 rkl
Suolaa
ripausta
Mustapippuria
ripausta
(puolikas) verkkomelonia
n. 350 g
Kirsikkatomaatteja
250 g
Punasipuli
1
Salaattisekoitusta
1 l
Paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl
Oliiviöljyä
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Papu-kinkkusalaatti
20 minuuttia
Papu-kinkkusalaatti
(3)