Kinkku-melonisalaatti

Kinkku-melonisalaatti

Perinteinen kinkkusalaatti saa raikkautta melonista ja kirsikkatomaateista.
Arvioi (3)

Minun arvosanani

Kinkku-melonisalaatti

Perinteinen kinkkusalaatti saa raikkautta melonista ja kirsikkatomaateista.

Annoslukumäärä
  • 100 g ilmakuivattua kinkkua ohuina siivuina
  • 200 g pastaa
  • 2 dl raastettua Munkens Svarta -juustoa makusi mukaan
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl etikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • n. 350 g (puolikas) verkkomelonia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 l vihersalaattisekoitusta
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • oliiviöljyä
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea

Ohjeet

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Sekoita pastan sekaan juustoraaste, murskattu valkosipuli, oliiviöljy ja viinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori meloni, poista siemenet ja leikkaa paloiksi. Paloittele tomaatit. Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi siivuiksi. Aseta salaatti lautasille tai isolle tarjoiluvahdille ja levitä pasta, melonit, punasipulit ja kinkut päälle. Ripottele päällimmäiseksi pinjansiemeniä ja tomaatinpaloja. Halutessasi valuta päälle hieman oliiviöljyä. Tarjoile kinkkusalaatti creme fraichen kera.

Suositellut tuotteet