Kinkku-mansikkasalaatti

Kinkku-mansikkasalaatti

Tämä kinkkusalaatti saa makua ja väriä tuoreista mansikoista. Mainio salaatti esimerkiksi lounaaksi!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kinkku-mansikkasalaatti

Tämä kinkkusalaatti saa makua ja väriä tuoreista mansikoista. Mainio salaatti esimerkiksi lounaaksi!

Annoslukumäärä
  • 1 tlk pieniä valkoisia papuja (n. 400 g)
  • 2 avokadoa
  • 1 tuore sipuli
  • ½ l mansikoita
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • 1 l vihersalaattisekoitusta

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 8 viipaletta suolattua tai savustettua kinkkua

Ohjeet

Valmista kastike: Sekoita öljy ja balsamico, mausta suolalla ja pippurilla. Huuhtele pavut ja valuta vesi pois. Puolita avokadot ja poista kivet. Poista kuori ruokalusikan avulla ja paloittele hedelmäliha. Viipaloi sipuli ohuiksi siivuiksi. Puolita mansikat. Ripottele salaatti lautasille. Sekoita keskenään pavut, avokadot, sipulit, mansikat ja juusto, ja lisää joukkoon kastike. Annostele seos salaatin päälle lautasille ja lisää päälle kinkkua. Tarjoile leivän kera.