Kikherne-quesadillat

Kikherne-quesadillat

Kikherne-quesadillat rahkalisukkeen kera on helppo ja herkullinen kasvisruoka. Kokeile jo tänään!
https://www.arla.fi/reseptit/kikherne-quesadillat/

Tee näin:

  • Kaada kikherneet siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta ne. Soseuta kikherneet karkeaksi haarukalla.
  • Lisää 4 tortillalettua leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Levitä letuille salsaa, muussattuja kikherneitä, suolaa, paprikaa ja juustoraastetta. Laita loput 4 tortillalettua edellisten päälle ja peitä alumiinifoliolla.
  • Paista quesadilloja 225 °C uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
  • Kun kikherne-quesadillat ovat uunissa valmista rahkalisuke. Sekoita keskenään rahka, suolaa ja pippuria ja mausta kastike oman maun mukaan.
  • Asettele sydänsalaattia suurelle lautaselle ja aseta lämpimät quesadillat salaattipedin päälle. Voit halutessasi halkaista quesadillat tai jakaa ne neljään osaan.
  • Koristele korianterinlehdillä ja tarjoile jääkylmän rahkalisukkeen ja limelohkojen kera.
Valmis!

Ainekset

Kikherneitä (n. 400 g)
1 tlk
Tortillalettuja (halkaisijaltaan n. 20 cm)
8
Keskivahvaa tomaattisalsaa
3 dl
Suolaa
1 tl
Punaista paprika ohuina suikaleina
2
200 g
Rahkalisuke
2½ dl
Suolaa
¼ tl
Pippuria myllystä
Sydänsalaattia
1 l
Tuoretta korianteria
2 dl
Lisäksi
Limelohkoja