Kikherne-quesadillat

Kikherne-quesadillat

Arvioi

(1)

Kikherne-quesadillat rahkalisukkeen kera on helppo ja herkullinen kasvisruoka. Kokeile jo tänään!

Ainekset

Annokset
  • 1 tlk kikherneitä (n. 400 g)
  • 8 tortillalettua (halkaisijaltaan n. 20 cm)
  • 3 dl keskivahvaa tomaattisalsaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 punaista paprikaa ohuina suikaleina
  • 200 g Arla Edam -juustoa raasteena

Rahkalisuke

  • 1 l sydänsalaattia
  • 2 dl tuoretta korianteria

Lisäksi

  • limelohkoja

Tee näin:

Tee näin:

Kaada kikherneet siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta ne. Soseuta kikherneet karkeaksi haarukalla. Lisää 4 tortillalettua leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Levitä letuille salsaa, muussattuja kikherneitä, suolaa, paprikaa ja juustoraastetta. Laita loput 4 tortillalettua edellisten päälle ja peitä alumiinifoliolla. Paista quesadilloja 225 °C uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Rahkalisuke: Sekoita keskenään rahka, suolaa ja pippuria ja mausta kastike oman maun mukaan. Asettele sydänsalaattia suurelle lautaselle ja aseta lämpimät quesadillat salaattipedin päälle. Voit halutessasi halkaista quesadillat tai jakaa ne neljään osaan. Koristele korianterinlehdillä ja tarjoile jääkylmän rahkalisukkeen ja limelohkojen kera.