Kievin kanaa basilikavoilla

Kievin kanaa basilikavoilla

Herkullinen ja mehukas Kievin kana tuo veden kielelle ja maistuu koko perheelle.

Tee näin:

Kievin kana
  • Kuumenna uuni 200-asteiseksi kiertoilmatoiminnolla. Sekoita voi, basilika, suola ja pippuri. Nuiji broilerinfileet kevyesti. Varo rikkomasta reunoja. Annostele maustevoi fileille ja taita fileen reunat noin ½ cm leveydeltä, ettei sulava voi valu pois fileerullan sisältä. Taita sitten filee puoliksi ja sulje cocktail-tikulla. Vispaa valkuainen ja murenna maissihiutaleet. Kierittele broilerikääröt ensin valkuaisessa ja sitten maissihiutaleissa. Laita kääröt uunipellille.
Perunat
  • Viillä perunoiden toinen puoli täyteen syviä viiltoja. Sulata voi ja mausta suolalla ja pippurilla. Voitele perunat. Laita tomaattitertut uunivuokaan ja voitele lopulla voisulalla. Paista ensin perunoita uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Lisää broilerirullat uunin keskitasolle ja paista noin 18 minuuttia. Lisää tomaatit uunin ylätasolle ja paista vielä 12 minuuttia.
Salaatti
  • Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään ja kaada revittyjen salaatinlehtien päälle. Tarjoa broilerikääröjen ja perunoiden kera.
Valmis!

Ainekset

25 g
Tuoretta tuore basilika silputtuna
4 rkl
Suolaa
¼ tl
Mustapippuria
Kanafileetä, noin 500 g
4
Kananmunan valkuainen
1
Maissihiutaleita (corn flakes)
½ l
Pienet hasselbackanperunat
Pieniä kiinteitä perunoita kuorittuna
1 kg
25 g
Suolaa
1½ tl
Mustapippuria
Pieniä terttutomaatteja
500 g
Salaatti
Oliiviöljyä
2 rkl
Valkoviinietikkaa
½ rkl
Merisuolaa
½ tl
Erilaisia salaatinlehteä revittynä
1 l