Kermaviilikastike

Kermaviilikastike

Herkullinen kermaviilikastike sopii hyvin yhteen kalan kanssa. Arlan kolme kermaviilikastiketta antavat klassikolle uuden säväyksen!

Tee näin:

Sitruunainen kermaviilikastike
  • Purista sitruunan mehu ja raasta kuori. Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Vihreä kermaviilikastike
  • Raasta kurkku ja valuta se hyvin. Purista vielä viimeisetkin nesteet raasteesta ja kaada raaste kulhoon. Lisää joukkoon kaikki muut ainekset ja sekoita hyvin. Anna tekeytyä jääkaapissa.
Punainen kermaviilikastike
  • Sekoita kaikki ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa.
Valmis!

Ainekset

Sitruunainen kermaviilikastike
200 g
200 g
Sitruunamehua ja raastettua kuorta
1 tl
Sitruunamelissaa hienonnettuna
1 dl
Vihreitä oliivia hienonnettuna
1 dl
Ripaus sokeria
Mustapippuria
Vihreä kermaviilikastike
200 g
200 g
Kurkku
½
Valkosipulinkynsi murskattuna
1
Raastettua inkivääriä
2 tl
Hienonnettua tilliä
1 dl
Hunajaa
1 rkl
Suolaa ja mustapippuria
Punainen kermaviilikastike
200 g
200 g
Makeaa chilikastike
1 dl
Punasipuli hienonnettuna
1
Punabasilikaa hienonnettuna
1 dl
Suolaa ja mustapippuria