Keitetty turska voilla

Keitetty turska voilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Tuore turska on herkkuruoka. Kala on kiinteämpi ja maukkaampi, jos sen suolaa kevyesti ennen kypsentämistä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset
  • 600 g ruodotonta turskafileetä
  • 2 rkl suolaa
  • 100 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 dl viipaloituja retiisejä

Tee näin:

Tee näin:

Hiero kala suolalla ja anna sen olla noin 30 minuuttia. Keitä 1 litra vettä kattilassa kiehuvaksi. Huuhtele kala ja hauduta vedessä miedolla lämmöllä, kunnes sisälämpötila on 50 °C, 6-8 minuuttia. Sulata voi pannulla ja anna sen paistua vaaleanruskeaksi. Tarjoile kala voin, raastetun piparjuuren, retiisisiivujen ja keitettyjen perunoiden kera.