Katkarapupata

Katkarapupata

Arvioi

(0)

Katkarapupata on maistuva ruoka tuliseen makuun.

Ainekset

Annokset
  • 1 pienehkö sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 4 isohkoa, kypsää tomaattia
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 3 rkl makeaa chilikastiketta
  • 2 laakerinlehteä
  • 500 g isoja, kuorittuja katkarapuja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva kattilassa tai paistokasarissa ja kuullota sipulit. Lisää kaltatut, kuoritut ja kuutioidut tomaatit. Kaada joukkoon kerma ja lisää chilikastike sekä laakerinlehdet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kokoon. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna, kunnes katkaravut ovat lämmenneet, älä keitä, etteivät katkaravut menetä pehmeyttään. Ota kattila tai paistokasari levyltä ja tarkista ruoan maku. Lisää suolaa tarvittaessa ja mausta pippurilla sekä tillillä. Tarjoa patongin ja esimerkiksi valkoviinin kanssa.