Katkarapupata

Katkarapupata

Katkarapupata on maistuva ruoka tuliseen makuun.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Katkarapupata

Katkarapupata on maistuva ruoka tuliseen makuun.

Annoslukumäärä
  • 1 pienehkö sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 4 isohkoa, kypsää tomaattia
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 3 rkl makeaa chilikastiketta
  • 2 laakerinlehteä
  • 500 g isoja, kuorittuja katkarapuja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva kattilassa tai paistokasarissa ja kuullota sipulit. Lisää kaltatut, kuoritut ja kuutioidut tomaatit. Kaada joukkoon kerma ja lisää chilikastike sekä laakerinlehdet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kokoon. Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna, kunnes katkaravut ovat lämmenneet, älä keitä, etteivät katkaravut menetä pehmeyttään. Ota kattila tai paistokasari levyltä ja tarkista ruoan maku. Lisää suolaa tarvittaessa ja mausta pippurilla sekä tillillä. Tarjoa patongin ja esimerkiksi valkoviinin kanssa.

Suositellut tuotteet