Katkarapupannu

Katkarapupannu

Kermainen katkarapupannu on herkullinen ruoka, joka vie sinut intialaisen keittiön sydämeen. Tutustu reseptiin ja ihastu!
https://www.arla.fi/reseptit/katkarapupannu/

Tee näin:

  • Kuumenna ruokakerma kattilassa. Lisää currytahna sekä veteen sekoitetut vehnäjauhot samalla sekoittaen. Anna kiehua 3 minuuttia. Lisää jäiset katkaravut sekä kahteen osaan paloitellut herneenpalot ja kuumenna. Ripottele päälle korianteria, jos haluat. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

2 dl
Punaista currytahnaa
1 rkl
Vettä
½ dl
Vehnäjauhoa
1 rkl
Tuoretta korianteria hienonnettuna
2 rkl
Isoja katkarapuja, 1 ps
n. 200 g
Sokeriherneitä (sugar snaps)
150 g