Katkarapuja salaattinyyteissä

Katkarapuja salaattinyyteissä

Katkarapuja salaattinyyteissä on maukas ruoka, joka vie kielesi mennessään.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Katkarapuja salaattinyyteissä

Katkarapuja salaattinyyteissä on maukas ruoka, joka vie kielesi mennessään.

Annoslukumäärä
  • 200 g kuorittuja katkarapuja, kuorineen n. 650 g

Kastike

  • 1½ rkl japanilaista soijakastiketta
  • ½ rkl viinietikkaa, esim. riisiviinietikkaa
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • ½ rkl dijonsinappia
  • ½ rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Maustettu crème fraiche

  • 100 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1½ rkl viipaloitua garia (marinoitua inkivääriä)
  • ½ rkl wasabitahnaa
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 5 dl salaatinversoja tai pavun ituja

Pohjalle

  • 4 jäävuorisalaatin lehteä

Ohjeet

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita crème fraiche, inkivääri, wasabitahna ja ruohosipuli tasaiseksi seokseksi. Sekoita katkaravut ja salaatinversot kastikkeeseen. Täytä salaatinlehdet katkarapuseoksella ja koristele crème fraichella.

Suositellut tuotteet