Katkarapuja salaattinyyteissä

Katkarapuja salaattinyyteissä

Arvioi

(2)

Katkarapuja salaattinyyteissä on maukas ruoka, joka vie kielesi mennessään.

Ainekset

Annokset
  • 200 g kuorittuja katkarapuja, kuorineen n. 650 g

Kastike

  • 1½ rkl japanilaista soijakastiketta
  • ½ rkl viinietikkaa, esim. riisiviinietikkaa
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • ½ rkl dijonsinappia
  • ½ rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Maustettu crème fraiche

  • 100 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1½ rkl viipaloitua garia (marinoitua inkivääriä)
  • ½ rkl wasabitahnaa
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 5 dl salaatinversoja tai pavun ituja

Pohjalle

  • 4 jäävuorisalaatin lehteä

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita crème fraiche, inkivääri, wasabitahna ja ruohosipuli tasaiseksi seokseksi. Sekoita katkaravut ja salaatinversot kastikkeeseen. Täytä salaatinlehdet katkarapuseoksella ja koristele crème fraichella.