Katkarapuja salaattinyyteissä

Katkarapuja salaattinyyteissä

Katkarapuja salaattinyyteissä on maukas ruoka, joka vie kielesi mennessään.
https://www.arla.fi/reseptit/katkarapuja-salaattinyyteissa/

Tee näin:

  • Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita crème fraiche, inkivääri, wasabitahna ja ruohosipuli tasaiseksi seokseksi. Sekoita katkaravut ja salaatinversot kastikkeeseen. Täytä salaatinlehdet katkarapuseoksella ja koristele crème fraichella.
Valmis!

Ainekset

Kuorittuja katkarapuja, kuorineen n. 650 g
200 g
Kastike
Japanilaista soijakastiketta
1½ rkl
Etikka, esim. riisiviinietikkaa
½ rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Dijon-sinappi
½ rkl
Seesamiöljyä
½ rkl
Paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl
Maustettu crème fraiche
100 g
Viipaloitua garia (marinoitua inkivääriä)
1½ rkl
Wasabitahnaa
½ rkl
Hienonnettua ruohosipulia
3 rkl
Salaatinversoja tai pavun ituja
5 dl
Pohjalle
Salaatinlehtiä
4