Katkarapucappuccino

Katkarapucappuccino

Katkarapucappuccino on maukas keitto tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisissa.

Tee näin:

  • Kuori katkaravut. Hienonna ne veitsellä. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli pehmeäksi voissa kasarissa. Lisää hummerifondi, vesi, viini, kerma ja cayennepippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää hienonnetut katkaravut. Kaada maito toiseen kattilaan. Kuumenna maito ja vatkaa samalla sähkövatkaimella vaahdoksi. Kaada keitto pieniin annoskulhoihin. Lusikoi vaahtoa keitoille ja rouhi päälle viherpippuria.
Valmis!

Ainekset

Kuorellisia katkarapuja
300 g
Salottisipuli
1
Hummerifondia
2 rkl
Vettä
1 dl
Valkoviiniä
2 dl
Arla Kevytkermaa
2 dl
Cayennepippuria
¼ tl
1½ dl
Viherpippuria
1 tl