Katkarapucappuccino

Katkarapucappuccino

Katkarapucappuccino on maukas keitto tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisissa.
Arvioi (3)

Minun arvosanani

Katkarapucappuccino

Katkarapucappuccino on maukas keitto tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisissa.

Annoslukumäärä
  • 300 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 salottisipuli
  • 2 rkl hummerifondia
  • 1 dl vettä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl Arla Kevytkermaa
  • ¼ tl cayennepippuria
  • 1½ dl Arla kuohukermaa
  • 1 tl viherpippuria

Ohjeet

Kuori katkaravut. Hienonna ne veitsellä. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli pehmeäksi voissa kasarissa. Lisää hummerifondi, vesi, viini, kerma ja cayennepippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää hienonnetut katkaravut. Kaada maito toiseen kattilaan. Kuumenna maito ja vatkaa samalla sähkövatkaimella vaahdoksi. Kaada keitto pieniin annoskulhoihin. Lusikoi vaahtoa keitoille ja rouhi päälle viherpippuria.

Suositellut tuotteet