Kasvis-bouillabaisse

Kasvis-bouillabaisse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Kasvis-bouillabaisse on klassinen, hieno, ranskalainen keitto.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 25 buffetannosta

  • 3 sipulia
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 3 suurta porkkanaa, noin 500 g
  • 3 fenkolia, noin 1 kg
  • 25 g Arla Ingmariinia
  • 1½ g sahramia, 3 ps
  • 3 tlk tomaattimurskaa, à 400 g
  • 3 l kasvislientä
  • 1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl tabascoa
  • 400 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ¾ rkl fenkolinsiemeniä murskattuna

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkanat ja fenkolit pieniksi paloiksi. Kuumenna voi kattilassa ja lisää kasvikset. Paista sekoitellen. Lisää sahrami, tomaattimurska, kasvisliemi sekä hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste ja mehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää suola ja tabasco. Soseuta keitto. Tarjoa crème fraîchen ja huhmaressa murskattujen fenkolinsiementen kanssa.