Kardemummateeleivät

Kardemummateeleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Yllätysnopeasti valmistuvat teeleivät maistuvat kanelivoin kera. Nämä herkullisen makuiset kardemummateeleivät totisesti vievät kielen mennessään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kanelivoi

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja kermaviili. Pyörittele jauhotetuilla käsillä taikinasta kaksi isoa (halkaisijaltaan noin 12 cm) palloa ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paina palloja hieman matalammiksi ja viillä ne veitsellä neljään osaan. Paista uunin keskitasolla 15-18 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita keskenään voi, kaneli ja hunaja. Puolita teeleivänpalat ja levitä väliin kanelivoita.

Lisää herkullisia ideoita