Kardemummateeleivät

Kardemummateeleivät

Yllätysnopeasti valmistuvat teeleivät maistuvat kanelivoin kera. Nämä herkullisen makuiset kardemummateeleivät totisesti vievät kielen mennessään!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja kermaviili. Pyörittele jauhotetuilla käsillä taikinasta kaksi isoa (halkaisijaltaan noin 12 cm) palloa ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paina palloja hieman matalammiksi ja viillä ne veitsellä neljään osaan. Paista uunin keskitasolla 15-18 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita keskenään voi, kaneli ja hunaja. Puolita teeleivänpalat ja levitä väliin kanelivoita.
Valmis!

Ainekset

Jauhoja
3 dl
Kaurahiutaleita
3 dl
Leivinjauhetta
1 rkl
Suolaa
½ tl
Sokeria
2 rkl
Kardemummaa
2 tl
1 dl
2 dl
Kanelivoi
75 g
Kanelia
1 tl
Hunajaa
1½ rkl
Lisää herkullisia ideoita