Kantarellirisotto

Kantarellirisotto

Kantarellirisotto on täyteläisen kermainen herkkuruoka. Tämä risotto saa uuden vivahteen sinihomejuustosta.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kantarellirisotto

Kantarellirisotto on täyteläisen kermainen herkkuruoka. Tämä risotto saa uuden vivahteen sinihomejuustosta.

Annoslukumäärä
  • 100 g puhdistettuja tuoreita kantarelleja
  • 225 g herkkusieniä paloiteltuna
  • 50 g Arla Meijerivoita
  • 320 g (4 dl) risottoriisiä
  • 2 isoa sipulia
  • 6 dl kasvislientä
  • 1 tl merisuolaa
  • 50 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 200 g pakasteherneitä
  • tuoretta persiljaa

Ohjeet

Paloittele noin 10 g kantarelleista ja 50 g herkkusienistä. Sulata puolet voista paksupohjaisessa kattilassa tai pannussa. Lisää pannulle (tässä järjestyksessä) hienonnettu sipuli, risottoriisi ja sienet ja ruskista niitä sekoitellen noin minuutin ajan. Lisää suola. Lisää seokseen kasvislientä desilitra kerrallaan ja anna kiehua matalalla lämmöllä noin 15 minuutin ajan. Sulata loput voista paistinpannulla ja ruskista siinä loput sienet. Lisää valmiin risoton joukkoon murennettu sinihomejuusto, herneet ja ruskistetut sienet. Anna vetäytyä hetken aikaa ja koristele sitten persiljalla. Nauti!

Suositellut tuotteet