Kantarellihärkää

Kantarellihärkää

Kantarellihärkä on murea ja herkullinen ruoka nautittavaksi seurassa kuin seurassa.

Tee näin:

  • Paista sieniä pannulla voissa, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Lisää rosmariini ja jatka paistamista vielä pari minuuttia. Jäähdytä. Valmista kantarellivoi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa. Laita maustevoi tuorekelmulle ja muotoile kelmun avulla tangoksi. Kääri kelmu voitangon ympärille ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi. Leikkaa liha neljäksi paksuksi pihviksi. Grillaa tai paista pihvit pannulla voissa noin 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoa kantarellivoin, salaatin ja uuniperunoiden kera.
Valmis!

Ainekset

Naudan sisäfilee
600 g
Kantarellivoi
Tuoreita kantarellia
2 dl
125 g
Rosmariinia
½ rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Suolaa
Valkopippuri