Kaneli-mantelilohi

Kaneli-mantelilohi

Kaneli-mantelilohi on helppo ja herkullinen ruoka koko perheen makuun.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kaneli-mantelilohi

Kaneli-mantelilohi on helppo ja herkullinen ruoka koko perheen makuun.

Annoslukumäärä
  • 600 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 1 purjo
  • 2 fenkolia
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 tl kanelia
  • 1 dl mantelilastuja

Appelsiinikastike

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • ½ appelsiinin raastettu kuori
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • suolaa

Ohjeet

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Viipaloi purjosipuli ja fenkoli. Laita ne ja lohi uunivuokaan. Levitä päälle rasva, valkosipuli, suolaa ja pippuria. Ripottele lopuksi päälle kaneli ja mantelilastut. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoile mantelilohi lohkoperunoiden, kastikkeen ja appelsiinin palasten kanssa.