Kanapyttipannu

Kanapyttipannu

Tämä kanapyttipannu syntyy mehukkaasta kanasta, rapeasta parsakaalista ja maukkaasta hieman tulisesta kastikkeesta. Tarjoile kanapyttipannu riisin kera.
https://www.arla.fi/reseptit/kanapyttipannu/

Tee näin:

  • Leikkaa fileet paloiksi. Pese ja leikkaa purjo renkaiksi. Paista voissa pannulla. Sekoita joukkoon crème fraîche, chili, inkivääri ja valkosipuli ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa parsakaali paloiksi ja paista voissa pannulla 2-3 minuuttia. Lisää seesaminsiemenet lopussa. Lisää sitruunan kuori ja mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kana parsakaalin ja riisin kera.
Valmis!

Ainekset

Broilerin reisifileetä
500 g
1 rkl
Purjo
1
2 dl
Chilijauhetta
1 tl
Piparkakkumaustetta
1 tl
Hienonnettu valkosipulinkynsi
1
Suolaa
Mustapippuria
Parsakaali
500 g
1 rkl
Seesaminsiemeniä
2 rkl
Sitruunankuori ja mehu
1
Suolaa
Mustapippuria