&w=1680&h=750&scale=both&ak=814e15de&hm=722aa3d2)
Kanapyttipannu
Tämä kanapyttipannu syntyy mehukkaasta kanasta, rapeasta parsakaalista ja maukkaasta hieman tulisesta kastikkeesta. Tarjoile kanapyttipannu riisin kera.
Ainekset
Annokset
- 500 g broilerin reisifileetä
-
1 rkl Arla Meijerivoita
- 1 purjo
-
2 dl Arla Lempi Crème fraîchea
- 1 tl chilijauhetta
- 1 tl inkiväärijauhetta
- 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
- suolaa
- mustapippuria
- 500 g parsakaalia
-
1 rkl Arla Meijerivoita
- 2 rkl seesaminsiemeniä
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- suolaa
- mustapippuria
Tee näin:
Tee näin:
Leikkaa fileet paloiksi. Pese ja leikkaa purjo renkaiksi. Paista voissa pannulla. Sekoita joukkoon crème fraîche, chili, inkivääri ja valkosipuli ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa parsakaali paloiksi ja paista voissa pannulla 2-3 minuuttia. Lisää seesaminsiemenet lopussa. Lisää sitruunan kuori ja mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kana parsakaalin ja riisin kera.