Kanapyttipannu

Kanapyttipannu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tämä kanapyttipannu syntyy mehukkaasta kanasta, rapeasta parsakaalista ja maukkaasta hieman tulisesta kastikkeesta. Tarjoile kanapyttipannu riisin kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset
  • 500 g parsakaalia
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa fileet paloiksi. Pese ja leikkaa purjo renkaiksi. Paista voissa pannulla. Sekoita joukkoon crème fraîche, chili, inkivääri ja valkosipuli ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa parsakaali paloiksi ja paista voissa pannulla 2-3 minuuttia. Lisää seesaminsiemenet lopussa. Lisää sitruunan kuori ja mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kana parsakaalin ja riisin kera.