Kanapyttipannu

Kanapyttipannu

Mehukas kana, rapea parsakaali ja hieman tulinen ja maukas kastike, joka on maustettu inkiväärillä ja chilillä. Ripottele vähän seesaminsiemeniä päälle ennen tarjoilua. Nam!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kanapyttipannu

Mehukas kana, rapea parsakaali ja hieman tulinen ja maukas kastike, joka on maustettu inkiväärillä ja chilillä. Ripottele vähän seesaminsiemeniä päälle ennen tarjoilua. Nam!

Annoslukumäärä
  • 500 g parsakaalia
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Leikkaa fileet paloiksi. Pese ja leikkaa purjo renkaiksi. Paista voissa pannulla. Sekoita joukkoon crème fraîche, chili, inkivääri ja valkosipuli ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa parsakaali paloiksi ja paista voissa pannulla 2-3 minuuttia. Lisää seesaminsiemenet lopussa. Lisää sitruunan kuori ja mehu, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kana parsakaalin ja riisin kera.

Suositellut tuotteet