KANABURILAINEN JA GRILLATUT HOKKAIDO LOHKOT

KANABURILAINEN JA GRILLATUT HOKKAIDO LOHKOT

”Burilainen” täytteenä herkullista raejuustoa, chorizoa ja kanaa, tarjoile "kurpitsaranskisten" kera, hyytävää herkkua Halloweena ja muina syysiltoina.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

KANABURILAINEN JA GRILLATUT HOKKAIDO LOHKOT

”Burilainen” täytteenä herkullista raejuustoa, chorizoa ja kanaa, tarjoile "kurpitsaranskisten" kera, hyytävää herkkua Halloweena ja muina syysiltoina.

Annoslukumäärä

Hokkaido lohkot

  • 2 Hokkaido-kurpitsaa 1,5 kg
  • oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • pippuria myllystä
  • karkeaa suolaa
  • 50 g chorizomakkaraa ohuina viipaleina
  • 10 g Arla voita
  • 275 g broilerinfileetä
  • karkeaa suolaa
  • pippuria myllystä
  • 200 g Arla Keso raejuustoa
  • 1 rkl karkeaa sinappia (esim. Dijon)
  • 4 halkaistua Chiabatta sämpylää
  • 1 l romainesalaattia karkeasti revittynä
  • 3 maustekurkkua viipaleina

Ohjeet

Hokkaido lohkot: halkaise kurpitsa ja poista siemenet, kuori ja leikkaa kurpista lohkoiksi. Sekoita kurpitsalohkojen joukkoon oliiviöljy, valkosipuli, sitruunan mehu ja pippuri. Levitä "ranskikset" foliolla vuoratulle uunipellille ja paista uunin keskiosassa 250 asteessa noin 10 min, kääntele paiston aikana, laita grillivastus päälle ja grillaa lohkoja, kunnes ne saavat kauniin värin ja tarkista myös kypsyys, ripottele suolaa valmiille ”ranskiksille”. Ruskista makkaraviipaleet pannulla ja anna hetken paistua miedolla lämmöllä, laita makkaraviipaleet talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Ruskista voi ja paista broilerifileet viitisen minuuttia per puoli, mausta suolalla ja pippurilla. Ota fileet pannulta ja pidä ne lämpiminä. Sekoita sinappi raejuustoon, tarkista maku. Kokoa burgerit makusi mukaan.

Suositellut tuotteet