
Kanaburilainen ja grillatut Hokkaido lohkot
•
Burilainen täytteenä herkullista raejuustoa, chorizoa ja kanaa, tarjoile kurpitsaranskisten kera, hyytävää herkkua Halloweena ja muina syysiltoina.

Tee näin:
Hokkaido lohkot
Kanaburilainen
Ainekset
Hokkaido lohkot
Hokkaido-kurpitsa 1,5 kg
|
2 |
---|---|
Oliiviöljyä
|
rkl |
Sitruunamehua
|
1 rkl |
Murskattua valkosipulinkynttä
|
3 |
Pippuria myllystä
|
|
Karkeaa suolaa
|
Chorizo ohuina viipaleina
|
50 g |
---|---|
10 g | |
Kanan fileitä
|
275 g |
Karkeaa suolaa
|
tl |
Pippuria myllystä
|
|
Raejuusto
|
200 g |
Karkeaa sinappia (esim. Dijon)
|
1 rkl |
Halkaistua Chiabatta sämpylä
|
4 |
Romainesalaattia karkeasti revittynä
|
1 l |
Maustekurkkua viipaleina
|
3 |